Rekonstrukcija župne crkve Sv. Vida u Okučanima

 

 

Rekonstrukcija župne crkve Sv. Vida u Okučanima

 

Cilj projekta:

Cilj projekta je jačanje socijalne kohezije i održivog razvoja kroz ulaganja u obnovu crkve koja je na raspolaganju široj zajednici, a služi za zadovoljenje vjerskih potreba

 

Kratki opis postojećeg stanja:

Projektom se želi rekonsturuirati i obnoviti podest i stepenište na ulazu u crkvu Sv. Vida budući da je navedeni podest i stepenište prema priloženoj foto - dokumentaciji u derutnom stanju te predstavlja opasnost za siguran pristup vjerskom objektu. Ožbukati nedovršeni dio kod žljeba i dolje uski dio oko cijele crkve.

 

Glavne aktivnosti na projektu (kratki opis aktivnosti):

Aktivnosti na projektu obuhvatiti će nabavku svog potrebnog materijala za obavljanje radova, skidanje starog i dotrajalog kamena s podesta i stepeništa ispred crkve, izradu hidroizolacije prije postavljanja kamena na podestu i stepeništu, nabavku i izradu cokla na rukohvatima stepeništa, te postavljanje novog kamena na stepenicama i podestu, žbukanje nedovršenog dijela kod žljeba crkve i dolje uskog dijela oko cijele crkve.

Ukupna vrijednost projekta: 548.856,25 kn

 

Provedba projekta sufinancirana je iz proračuna Republike Hrvatske, sredstva su dodjeljena od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Projekt rekonstrukcija crkve

 

 

 

 

© Copyright 2020. Općina Okučani. Sva prava pridržana. Designed By WarpTheme