natjecaj poljoprivredno zemljiste

Općina Okučani objavila je Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Okučani.

Predmet javnog natječaja je zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Okučani na području katastarskih općina : Benkovac, Bijela Stijena, Bobare, Bodegraj, Čaprginci, Čovac, Lađevac, Okučani, Rogolji, Šagovina Mašićka, Trnakovac, Vrbovljani i Žuberkovac, koje je Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Okučani predviđeno za zakup.

Površine zemljišta koje su Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Okučani predviđene za zakup, daju se u zakup na rok od dvadeset i pet (25) godina za trajne nasade s mogućnošću produljenja za isto razdoblje, odnosno na rok od petnaest (15) godina za ostale vrste proizvodnje s mogućnošću produljenja za isto razdoblje.

OPŠIRNIJE / JAVNI NATJEČAJ

Odluka o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske

Obrazac-ponude

Obrazac-gospodarskog-programa

Obrazac 1

Obrazac 2

Obrazac 3

Obrazac 4

Kartografski prikaz

432777948 2246126678924795 6596748292893186181 nDanas je u općinskoj vijećnici održano potpisivanje Ugovora o radu s djelatnicima na projektu „Zaželi – snaga zajednice“.

Zaposleno je 25 djelatnika koji će skrbiti o 150 korisnika, a s pružanjem usluge započeti će 2. travnja 2024. godine.

Projekt će se provoditi na području općine Okučani u razdoblju od 36 mjeseci. Projekt uključuje ciljanu skupinu odnosno starije osobe od 65 godina starosti i Invalidne osobe starije od 18 godina starosti, 150 osoba s područja Općine Okučani, te zapošljavanje 25 osoba pružatelja usluge koje će tijekom razdoblja provedbe projekta pružati uslugu pomoći i potpore u kući kroz razdoblje od 33 mjeseca.

Provedbom projekta pridonijet će se povećanju socijalne uključenosti i prevenciji institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi kroz pružanje usluga potpore i podrške u svakodnevnom životu ciljnoj skupini unutar lokalne zajednice s mjesečnom isporukom paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

 

Page 1 of 43

© Copyright 2020. Općina Okučani. Sva prava pridržana. Designed By WarpTheme