Javni poziv za dostavu prijedloga za izradu proračuna Općine Okučani za 2023. godinu

pror okucaniU cilju povećanja transparentnosti procesa izrade prijedloga proračuna Općine Okučani za 2023. i godinu i uključivanja šire javnosti da svojim prijedlozima, mišljenjima i preporukama sudjeluju u kreiranju jednog od najvažnijih dokumenata Općine Okučani, pozivamo građane i ostalu zainteresiranu javnost da dostave svoje prijedloge projekata i programa za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području općine Okučani.

Prijave se mogu predati putem on-line obrasca u nastavku, poštom na adresu Općine Okučani, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35430 Okučani ili na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a zaključno do datuma 30. rujna 2022. godine.

Nakon isteka roka za dostavu prijedloga, općinske će službe analizirati svaki pristigli prijedlog, te će se u skladu s financijskim i zakonskim mogućnostima provedbe isti uvrstiti u konačan prijedlog Proračuna Općine Okučani za 2023. godinu koji će se uputiti Općinskom vijeću Općine Okučani na usvajanje.

pdfJAVNI POZIV

wordOBRASAC

© Copyright 2020. Općina Okučani. Sva prava pridržana. Designed By WarpTheme